DGDO beschermt uw netwerk

Bij De Gezonde Digitale Organisatie maken wij uw bedrijf/organisatie weer digitaal gezond. Merk je dat je fake mails krijgt die om je bankgegevens vragen schakel  dan meteen DGDO in. Wij voorkomen dat er gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld phishing of andere hack manieren.

DGDO

E-learning

Ons trainingsproces geeft u training in het voorkomen van cyberaanvallen. Dan kan u het zelf voorkomen en het zien aankomen. Bewustwording is een eenmalig proces waar je de rest van je leven wat aan hebt. Alle medewerkers zullen er aan bijdragen zodat je nooit meer cyber problemen krijgt. Wat levert een training op? Ten eerste bewustwording bij deelnemers, blijvende gedragsverandering en minder security incidenten. Je bent altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en je krijgt een security Awareness certificaat bij een positief resultaat. Hoe gaat zo’n training in werking? De trainingen worden online beschikbaar gesteld. Ze zijn opgebouwd uit verschillende modules die verdeeld over diverse leerblokken. Geen theoretische lessen maar, video’s, praktijkvoorbeelden en praktische tips over alledaagse gebeurtenissen en situaties. Naast e-learning bieden wij ook de mogelijkheid tot het volgen van klassikale trainingen of workshops. Deze trainingen kunnen zowel intern als extern worden gegeven.

Interesse?

Als u vragen heeft bel ons dan even op. Al onze gegevens zijn op de website te vinden. Wij kunnen dan een afspraak maken samen met u en kijken naar wat er mis is gegaan. U kunt een training volgen en ontdekken wat u de volgende keer moet doen om dit soort aanvallen te voorkomen.