Een goede administratie bij LAVA Lingewaard

LavalingewaardBent u op zoek naar een goede boekhouder en administrateur? Bij LAVA Lingewaard bent u aan het juiste adres. Bij LAVA verzorgen ze naast de boekhouding ook andere administratie zoals het inkloppen van bonnetjes en kunnen verschillende belastingaangifte doen voor uw bedrijf. Wij zitten gevestigd in Bemmel, een dorp gelegen in de gemeente Lingewaard. Dit ligt tussen de twee grootste steden van Gelderland, namelijk tussen Arnhem en Nijmegen. Het is makkelijk bereikbaar via de snelwegen A325 en A15.

De pakketten

Bij LAVA werken wij met een aantal pakketten. Wij hebben een instap pakket, tussenstap pakket en een opstap pakket. Bij ieder van deze pakketten zit een goede administratie, alleen zit er bij de ene meer extra’s. Het is belangrijk voor u en voor de belastingdienst dat de administratie goed wordt gedaan. In Nederland is het verplicht een overzichtelijk en goed bij elkaar gehouden boekhouding en administratie te hebben. Wij kunnen ervoor zorgen dat dit voor uw bedrijf goed gebeurd. Wij nemen al het werk uit handen zodat u zich kunt focussen op uw onderneming.

Contact

Heeft u vragen over onze werkwijze, over onze pakketten of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? U kunt gerust contact met ons opnemen via de website. Hier staat een contactformulier voor u klaar. Wij beantwoorden doorgaans binnen 24 uur op onze mails.  Ook is het mogelijk om ons zelf een mailtje te sturen of om ons te bellen. Wij hopen u te kunnen helpen met het vinden van de juiste boekhouder en administrateur.