Koeriersdienst Eindhoven

Onze klanten hadden vaak klachten en waren erg ontevreden over de manier waarop de pakketjes momenteel bezorgd werden. Dit gebeurde vaak te laat of de pakketjes waren beschadigd. Het bedrijf moest dus op zoek naar een nieuw bezorgbedrijf voor het bezorgen van onze pakketjes. Ik kwam na onderzoek gedaan te hebben op internet op de website van koeriersdienst Eindhoven van continue logistics.

 

Informatie op de website

Ik nam dus een kijkje op de website van dit bezorgbedrijf en er was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en hoe ze te werk gaan. Ze vinden de kwaliteit waarop het werk gedaan wordt erg belangrijk. Ze staan garant voor een pijlsnelle bezorging en je kan 24/7 gebruik maken van de track and trace optie wat bij ons oude bezorgbedrijf vaak nog een probleem was.

 

Diensten

De hanteren relatief lage tarieven en de kwaliteit van de bezorging is optimaal. Er zijn momenteel 30 zendingen geweest die via koerierdienst Eindhoven zijn gegaan. Al deze zendingen zijn erg snel bezorgd en de track and trace optie was 24/7 beschikbaar om te zien waar de pakketjes zich op dat moment bevonden.Geen van deze pakketjes waren beschadigd en alles is op tijd geleverd. We zijn erg tevreden dat we besloten hebben om onze pakketjes via de koerierdienst Eindhoven hebben laten bezorgen.

Voor meer informatie, kunt u hier klikken.