Op zoek naar een goede loopbaanbegeleiding

Ik ben sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van een eigen bedrijf. Ik heb een aantal werknemers in dienst waar ik in de loop van de jaren al een erg goede en hechte band mee heb opgebouwd. Een van mijn werknemers functioneert een stuk minder dan dat hij in het begin deed. Daarover heb ik hem aangesproken en hij zei dat hij het erg lastig vindt om bij te blijven met alle veranderingen. Daarom ging ik toen ik thuis kwam direct op zoek naar een goede loopbaanbegeleiding zodat mijn werknemer weer goed zou kunnen functioneren.

loopbaanbegeleiding

Veel zoekresultaten

Toen ik op het internet op zoek ging naar een goede loopbaanbegeleiding kreeg ik erg veel zoekresultaten. nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van Random Werk. Het bedrijf beschikt over een erg goede en overzichtelijke website. Er is veel informatie te vinden over wat ze aanbieden en belangrijk vinden de informatie waar jezelf specifiek naar op zoek bent is ook erg gemakkelijk te vinden. Ik vind het erg belangrijk als een bedrijf vakkundig en betrouwbaar is, op de website stond vermeld dat Radom Werk dit erg belangrijk vindt. Ook hebben ze een plaatsingspercentage van 73%. Na het lezen van deze informatie besloot ik om contact op te zoeken met het bedrijf. Mijn werknemer heeft na de loopbaanbegeleiding een andere functie binnen het bedrijf gekregen waar hij weer goed functioneert. Ik ben daarom ook erg tevreden over de diensten die Random Werk mij geboden heeft.