Verkoop uw huis met hulp van Heezen en Jansen makelaar Nijmegen

makelaarWilt u uw huis verkopen in de regio Nijmegen en bent u op zoek naar een enthousiaste en betrokken makelaar Nijmegen? Heezen & Jansen makelaardij helpt u door het gehele proces heen van de verkoop. Het bedrijf is opgericht in september 2008, dit was het begin van de huizencrisis. Sindsdien helpen zij gezinnen bij de verkoop en aankoop van huizen. Ondanks de crisis helpen zij ieder jaar weer meer gezinnen bij het vinden van hun droomhuis en verkoop van het huidige huis. Door jaren ervaring van de makelaars binnen deze branche weten zij wat hen te doen staat als u op de stoep staat.

Makelaar Nijmegen, wat doen ze?

Als makelaar Nijmegen hebben Heezen & Jansen zich gespecialiseerd in de ver- en aankoop en taxeren van particuliere onroerend goed. Heezen & Jansen kan u van dienst zijn op verschillende vlakken. Zo kunnen zij u advies geven over de vraagprijs en de juiste verkoopstrategie bepalen omdat zij al veel ervaring hebben binnen de gemeente Nijmegen. Daarnaast kunnen zij een brochure maken en het huis promoten op verschillende (online)media zoals Funda en de eigen website.

Advies

Als u vragen heeft voor Heezen & Jansen of advies nodig heeft kunt u gerust contact met hen opnemen. Dit kan onder andere door het invullen van het contactformulier en langs te komen bij de winkel. Zo kunt u er achter komen of Heezen & Jansen de juiste makelaar Nijmegen voor u is. Er staat altijd een kopje koffie of thee klaar om u te helpen en ondersteunen.