Autorijschool Arnhem

Ik was opzoek naar een rijschool bij mij in de buurt en ik kwam tijdens een bezoek aan Facebook een post tegen over Autorijschool Arnhem. Onder deze post stond een link naar een website waar ik vervolgens op geklikt hebt om meer informatie op te doen.

autorijschool Arnhem

De website

Op de website was veel informatie te vinden over de manier waarop er autorijles gegeven wordt.Dit wordt allemaal gedaan door Cees Vendrik. Hij heeft niet alleen jarenlange ervaring in het geven van autorijles hij heeft naast zijn certificaat als rijinstructeur ook een certificaat als faalangstinstructeur. Dit houd in dat wanneer je lijdt aan faalangst hij precies weet hoe die jou rijles moet geven. Bij autorijschool Arnhem heb je ook de mogelijkheid om een opfriscursus te volgen wanneer je een tijdje geen auto rijles hebt gehad of jezelf angstig voelt tijden het rijden. Er werd vermeld dat bij deze verkeersschool de kwaliteit en de aandacht naar de leerling toe op de eerste plaats staat.  

Recensies

Onder het kopje over ons staan ervaringen van oud leerlingen. Ze laten hierbij allemaal 5 ster beoordelingen achter. Ze zijn allemaal erg tevreden over de manier waarop leerlingen les krijgen.Er zijn ook een aantal leerlingen die de opfriscursus gevolgd hebben die daar ook erg tevreden over zijn. Ik heb nu momenteel al twee maanden rijles bij deze rijschool en ik ben erg tevreden over de manier waarop ik autorijles krijg.